Rondje Amersfoort/Arnhem

Rondje Amersfoort/Arnhem 

 

Vanaf 3 bekers kan worden  thuis bezorgd. De bekers zijn minimaal 6 maanden houdbaar dus bestellen maar!

Antwoord op veel gestelde vragen:

Waarom is het nodig om een account aan te maken?
Er is voor gekozen door Van Buyten om iedere nieuwe klant te valideren. Valt de klant binnen het bezorg gebied? Is de klant bekend met het concept van levering op één specifieke dag? Daarnaast helpt het werken met accounts om spam bestellingen buiten de deur te houden.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven?
Dit is voor de communicatie tijdens de bezorg dag zelf. Telefoonnummers worden niet gebruikt voor een ander doel dan praktisch op de dag zelf. 

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?
Er is geen enkele link tussen de gegevens die u aanlevert in het account en andere platforms. De adres en telefoongegevens worden niet gedeeld met derden. Wij doen er alles aan om de gegevens te beschermen door een zogenaamd "slot"(of lock) om de bestelsite heen te plaatsten.

De bestelsite is gemaakt op basis van een platform Shopify en dat is één van werelds leidende oplossingen. Zij doen er alles aan om de site veilig te houden en beschermd tegen randsomware en hackers. Door zoveel mogelijk in hun standaard oplossingen te blijven houden we onze Van Buyten bestelsite veilig.

Tot wanneer kan ik bestellen?
Tot twee dagen voor levering maandag 22 september 2022. 

Mijn woonplaats wordt niet genoemd, kun je ook bij mij langs komen?
Je kunt een bericht sturen naar vanbuytencontact@gmail.com en dan kan er gekeken worden of het ingepland kan worden.

Is de bestelling gratis?
Bij bestelling vanaf drie bekers is de bezorging 4 EUR ook in het Oosten van Nederland.

Ik krijg andere bezorgkosten in beeld, wat nu?
We hebben gemerkt dat het bestelplatform niet altijd de postcode herkent en dan bezorgkosten van 7,50 in beeld brengt. In 5% van de bestellingen gaat het fout. Mocht dit het geval zijn bij jouw bestelling: weet dat dat deze bezorgkosten meteen zullen worden terug betaald.

Hoe laat krijg ik mijn bestelling?
Na verzameling van alle bestellingen wordt de route gepland. Van te voren kan een indicatie worden gegeven welk tijdvak het vriestransport voor de deur kan staan (’s ochtends, ’s middags, ’s avonds). Een dag voor levering is een exactere tijdsindicatie aan te geven. Het blijft een inschatting want onderweg kan er van alles gebeuren.

Kan ik een specifieke tijd afspreken dat Van Buyten bij mij langs komt?
Ver van te voren een specifiek tijdstip afspreken voor het rondje Oost kan helaas niet. De auto met de bestellingen rijdt van adres naar adres van dorp naar stad volgens een optimale route. Op deze manier kunnen we 25-28 adressen leveren op 1dag.

Kan het ijs elders afgehaald worden?
Mocht je een bepaald tijdstip niet thuis zijn dan is het verzoek om tijdig een alternatief adres op te geven waar het ijs kan worden afgegeven.

Kan ik op de dag van bezorging nog wijzigen doorgeven?
Nee wijzigingen kunnen op de dag zelf niet meer doorgevoerd worden. De chauffeur zit met de handen aan het stuur en kan geen berichten beantwoorden of ontvangen.

 

Click op online ijswinkel om te bestellen!