Rondje Amsterdam, Amstelveen- maart datum nog niet bekend

Rondje Amsterdam, Amstelveen  Maart 2023

Amsterdam, Amstelveen, Nes aan de Amstel 

Lekker kerstdiner met vrienden en familie?  Bestel culinaire ijs!  Het is een prachtige omgeving waar we met plezier doorheen rijden om het heerlijke ijs rond te brengen! 

Bezorging aan huis kan vanaf drie bekers ijs. 

Het wordt een bezorging in de ochtend en de vroege middag. We weten nog niet precies hoe Amsterdam regio geleverd gaat krijgen. 


De meest waarschijnlijke route is Amstelveen-Ouderkerk- Nes aan de Amstel, daarna Amsterdam Noord, dan Oost, Zuid Centrum en tot slot in de Baarsjes, daarna kunnen we nog naar andere adressen in West.  

Bezorging aan huis kan vanaf drie bekers ijs. Een bezorging kost EUR 4,00.

Antwoord op veel gestelde vragen:

Waarom is het nodig om een account aan te maken?
Er is voor gekozen door Van Buyten om iedere nieuwe klant te valideren. Valt de klant binnen het bezorg gebied? Is de klant bekend met het concept van levering op één specifieke dag? Daarnaast helpt het werken met accounts om spam bestellingen buiten de deur te houden.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven?
Dit is voor de communicatie tijdens de bezorg dag zelf. Telefoonnummers worden niet gebruikt voor een ander doel dan praktisch op de dag zelf. 

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?
Er is geen enkele link tussen de gegevens die u aanlevert in het account en andere platforms. De adres en telefoongegevens worden niet gedeeld met derden. Wij doen er alles aan om de gegevens te beschermen door een zogenaamd "slot"(of lock) om de bestelsite heen te plaatsten.

Tot wanneer kan ik bestellen?
Tot twee dagen voor levering kan besteld worden 

Mijn woonplaats wordt niet genoemd, kan Van Buyten ook bij mij langskomen?
Als je woonplaats niet genoemd wordt kunt je een bericht sturen naar vanbuytencontact@gmail.nl en dan kan er gekeken worden of het ingepland kan worden.

Wat zijn de bezorgkosten?
Vanaf drie bekers zijn de bezorgkosten EUR 4,00.

Ik krijg andere bezorgkosten in beeld, wat nu?
We hebben gemerkt dat het bestelplatform niet altijd de postcode herkent en dan bezorgkosten van EUR 7,50 in beeld brengt. In 5% van de bestellingen gaat het fout. Mocht dit het geval zijn bij jouw bestelling weet dan dat deze bezorgkosten zullen worden terug betaald.

Hoe laat krijg ik mijn bestelling?
Nadat alle bestellingen uit de regio binnen zijn wordt de route gepland. Van tevoren kan een indicatie worden gegeven welk tijdvak het vriestransport voor de deur kan staan (’s ochtends, ’s middags, ’s avonds). Een dag voor levering is een exactere tijdsindicatie aan te geven. Het blijft een inschatting -want onderweg kan er van alles gebeuren.

Kan ik een specifieke tijd afspreken dat Van Buyten bij mij langskomt?
Een specifieke afspraak kan moeilijk gemaakt worden. De auto met de bestellingen rijdt van adres naar adres van dorp naar stad volgens een optimale route. Op deze manier kunnen we 25-28 adressen leveren op 1 dag.

Kan het ijs elders afgehaald worden?
Mocht je een bepaald tijdstip niet thuis zijn dan is het verzoek om tijdig een alternatief adres op te geven waar het ijs kan worden afgegeven.

Kan ik op de dag van bezorging nog wijzigen doorgeven?
Wijzigingen kunnen helaas op de dag zelf niet meer doorgevoerd worden. De chauffeur zit met de handen aan het stuur en kan geen berichten beantwoorden of ontvangen. Bedankt voor het begrip!