2021 Ik ben er nog

Ymke Jobse | 07 May, 2021


     
      2021 Ik ben er nog

Deze blog is overgenomen van de Van Buyten Facebook pagina mei 2021.
Ik ben dr nog. Geen evenementen, horeca mondjesmaat, vrij venten onder restricties, weinig feestjes en partijen thuis. Toch ben ik er nog. Vraag me niet hoe ik het doe. Ik schuil een beetje voor de storm, ik laveer langs obstakels en buig mee. Het is zeker een wonder. Het gras is nog steeds groen aan mijn kant ook al ben ik uitgeput. Ik ben er dankzij alle enthousiasme om mij heen en de steun die wij als ondernemers bij elkaar vinden. Ik ben er nog omdat zondag de zon gaat schijnen en dat geeft een klein beetje perspectief. Ik ben er nog omdat ik geloof dat het belangrijk is om momenten van vreugde te delen en dienstbaar te zijn. Als er iets goed is voor het temperen van ego dan is het dienstbaarheid. De ziel en de bezieling mag dan leiden. Dat genereert geluk. Het is een persoonlijke uitdaging om niet in angst en overleven te schieten. Het vraagt meesterschap om te voelen welke strijd wél en niet aan te gaan. Ik kan als mens en ondernemer niet alle risico en obstakels uit de weg gaan. Ik leer nog elke dag van mijn fouten en ik schaam mij niet. Ik zwaai naar iedereen die dit leest. Joehoe vergeet mij niet. Ik ben er nog! Als straks mijn tourtje door Nederland plaats vindt dan hoop ik van jou te horen. Maak er een mooie dag van en geniet van het weekend!